Participar-hi

PROPERES TROBADES INFORMATIVES

Dimarts, 1 d’octubre a les 14h a l’InnoLab (plaça del TecnoCampus).

Dimecres, 2 d’octubre a les 14h a l’InnoLab (plaça del TecnoCampus).

QUÈ PUC APORTAR-HI?

Idees, il·lusió, imaginació i ganes de passar-s’ho bé!

Estem començant i qualsevol proposta és benvinguda. Tu pots participar-hi amb una secció temàtica, col·laborant com a tècnic, amb alguna tasca puntual o, fins i tot, dissenyant i fent el teu propi programa radiofònic.

La partipació dels estudiants està reconeguda amb crèdits RAC i la del professorat a través del programa PARTICIPA (en tràmit).

Si estudies GMA, també hi ha l’assignatura optativa PRÀCTIQUES RADIOFÒNIQUES vinculada a la ràdio universitària i se’t poden convalidar crèdits a RÀDIO.

I, a més a més, ja tenim un grup d’Activitats Radiofòniques a la UACU.

ETS UN PIONER?

Únicament ara tens l’oportunitat de formar part dels pioners de la ràdio del Tecnocampus.

Estem organitzats en quatre grups:

GRUP TÈCNIC

Controla la frequència i el procedimen t d’emi s sió , crea indicatius i dóna suport a altres persones o grups. Si t’agrada tocar taula o entens de so, aquest és el teu grup!

GRUP DE GRAELLA I PROGRAMACIÓ

Definim les franges horàries per l’FM, ubiquem els programes i acotem el seu format. Si ets organitzat i no pares de planificar, ja trigues…

GRUP DE MÀRQUETING I XARXES SOCIALS

Fem un pla de màrqueting per l’emissora, promocionem programes i gestionem perfils per les xarxes socials. Doncs, això. Si ets dels que no deixa el Facebook en tot el dia, aquí tens feina!

GRUP D’ESDEVENIMENTS

Organitzem activitats al voltant de la ràdio, per exemple, concerts, concursos, etc. Si tens vocació de relacions públiques, et necessitem!

%d bloggers like this: